Over ons

Accountantskantoor Zeeland is ontstaan uit de samenvoeging van Bedrijfsadvies Zeeland en Next 2 You Accountants. Onze accountants Erwin Kievit en Martijn Walraven hebben jarenlange ervaring vanuit een middelgroot accountantskantoor en zijn eerst beide zelfstandig gestart. Vanaf 1 januari 2019 zijn deze twee ondernemingen samengevoegd, in oktober 2022 zijn we verhuisd naar de Heerlijkheidsweg 15 te Middelburg. We zijn van daaruit werkzaam in de regio Zuid West Nederland.

Over ons

Ervaring en kennis

Wij hebben als passie om ondernemers te steunen op allerlei gebieden. Door onze jarenlange ervaring bij diverse MKB ondernemingen, van groot tot klein en in diverse branches, kunnen wij u snel van dienst zijn bij al uw vragen. Wij sparren graag met u over verschillende ondernemingsvraagstukken en doen het samen met u als ondernemer! Wij volgen regelmatig cursussen en opleidingen om onze kennis actueel te houden. Uiteraard staat er een team achter de accountants van 13 collega’s inclusief een eigen fiscalist, welke op de achtergrond belangrijk werk verrichten.

Ons team

Het team van Accountantskantoor Zeeland bestaat in totaliteit uit 13 collega’s, inclusief een eigen fiscalist. Wij werken gezamenlijk aan onze klanten. Goede en enthousiaste mensen zijn altijd welkom. Indien u van mening bent van toegevoegde waarde voor ons bedrijf te kunnen zijn, nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen.

Bekijk onze vacatures
Erwin Kievit - Senior Accountant in Zeeland

Ik ben Erwin Kievit, geboren 1 juli 1978 en al vele jaren in het vak en als accountant werkzaam. Zelf krijg ik veel energie om op locatie aanwezig te zijn en daadwerkelijk goed te kunnen inschatten waar de ondernemer tegenaan loopt en mee te denken in een oplossing. Door op deze manier te werken is de drempel zeer laag, en kan ik de klanten goed ondersteunen bij allerlei vraagstukken.

e.kievit@aczeeland.nl
Martijn Walraven - Senior Accountant in Zeeland

Ik ben Martijn Walraven, geboren 1 juli 1974, ondernemende accountant en al jaren actief in de accountancy als klankbord en adviseur van MKB ondernemingen in Zuid-West Nederland. Mijn passie is om ondernemers te ondersteunen op allerlei gebieden. Door mijn jarenlange ervaring bij diverse MKB ondernemingen, van groot tot klein en in diverse branches, kan ik u snel van dienst zijn bij al uw vragen. Ik spar heel graag met u over diverse ondernemingsvraagstukken. Ik doe het samen met u als ondernemer!

m.walraven@aczeeland.nl
Mayka Schotman - Assistent Accountant

Ik ben Mayka Schotman en sinds 2018 met veel enthousiasme werkzaam bij Accountantskantoor Zeeland. In 2019 heb ik succesvol de (deeltijd) accountancy opleiding afgerond. Wat mijn werk voor mij zo leuk maakt, is de veelzijdigheid ervan. Van het opstellen van cijfers tot het persoonlijke contact met klanten, elke dag brengt nieuwe uitdagingen. Ik geniet ervan alle ins en outs van hun onderneming te kennen en samen met de ondernemers te sparren over diverse vraagstukken.

mayka@aczeeland.nl
Jordi de Troije - Assistent Accountant

Ik ben Jordi de Troije en sinds 2017 met veel plezier werkzaam bij Accountantskantoor Zeeland. Ik vind het leuk om ondernemers op bedrijfseconomisch en fiscaal gebied te helpen bij het uitoefenen van hun bedrijf. Bij elke ondernemer is de behoefte van ondersteuning anders waardoor geen dag hetzelfde is.

jordi@aczeeland.nl
©2024 Accountantskantoor Zeeland | Privacybeleid | Website Buro Cinq