Over ons

Accountantskantoor Zeeland is ontstaan uit de samenvoeging van Bedrijfsadvies Zeeland en Next 2 You Accountants. Onze accountants Erwin Kievit en Martijn Walraven hebben jarenlange ervaring vanuit een middelgroot accountantskantoor en zijn eerst beide zelfstandig gestart. Vanaf 1 januari 2019 zijn deze twee ondernemingen samengevoegd, in oktober 2022 zijn we verhuisd naar de Heerlijkheidsweg 15 te Middelburg.  We zijn van daaruit werkzaam in de regio Zuid West Nederland.

Hier alvast een kijkje bij ons nieuwe kantoor:

Wij hebben als passie om ondernemers te steunen op allerlei gebieden. Door onze jarenlange ervaring bij diverse MKB ondernemingen, van groot tot klein en in diverse branches, kunnen wij u snel van dienst zijn bij al uw vragen. Wij sparren graag met u over verschillende ondernemingsvraagstukken en doen het samen met u als ondernemer! Wij volgen regelmatig cursussen en opleidingen om onze kennis actueel te houden. Uiteraard staat er een team achter de accountants van 10 collega’s inclusief een eigen fiscalist, welke op de achtergrond belangrijk werk verrichten.

wij stellen ons graag aan u voor:

ERWIN KIEVIT

Ik ben Erwin Kievit, ervaren Accountant in Zeeland.

Vol trots kan ik u mededelen dat Bedrijfsadvies Zeeland en Next 2 You Accountants van Martijn Walraven vanaf 1 januari 2019 samen verder gaan onder de naam Accountantskantoor Zeeland. Na de start van mijn accountantskantoor in 2014 is dit een mooie vervolgstap.

Persoonlijk vind ik het  heel erg leuk om op locatie bij de klant aanwezig te zijn en het bedrijf van binnenuit te leren kennen. Door op deze manier te werken is de drempel zeer laag en kan ik de klanten snel en goed ondersteunen bij uiteenlopende vraagstukken.

 

MARTIJN WALRAVEN

Ik ben Martijn Walraven, geboren 1 juli 1974, ondernemende accountant en al jaren actief in de accountancy als klankbord en adviseur van MKB ondernemingen in Zuid West Nederland.

Na 17 jaar werkzaam te zijn geweest bij een groot en middelgroot accountantskantoor heb ik besloten verder te gaan als zelfstandig ondernemer.

Mijn passie is om ondernemers te ondersteunen op allerlei gebieden. Door mijn jarenlange ervaring bij diverse MKB ondernemingen, van groot tot klein en in diverse branches, kan ik u snel van dienst zijn bij al uw vragen. Ik spar heel graag met u over diverse ondernemingsvraagstukken. Ik doe het samen met u als ondernemer!!

ONS  TEAM

Samen met een team van in totaliteit 10 collega's, inclusief een eigen fiscalist, werken wij gezamenlijk aan onze klanten.

Goede en enthousiaste mensen zijn natuurlijk altijd welkom. Indien u van mening bent van toegevoegde waarde voor ons bedrijf te kunnen zijn, nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen.