Administratie

Iedere ondernemer krijgt op een gegeven moment te maken met de financiële administratie en de Belastingdienst. De financiële administratie vormt de basis voor de jaarrekening en de bijbehorende fiscale aangiften, deze dient dus aan hoge eisen te voldoen. Het verzorgen van de administratie kost veel kostbare tijd, die u als ondernemer beter kunt gebruiken.

Wij nemen graag de boekhouding van u over en kunnen u op verschillende gebieden ondersteunen op maat, zodat u weer kunt doen waar u goed in bent: ondernemen!

Wij verzorgen de financiële boekhouding en doen op tijd uw fiscale aangiften (BTW). Tijdens dit proces hebben we regelmatig contact, zodat u zelf het overzicht niet verliest. U hoeft alleen maar uw gegevens aan te leveren, wij verzorgen de rest! Toch liever zelf de controle houden? Dan kunt u er ook voor kiezen om zelf de administratie te verwerken. Wij begeleiden u dan periodiek met de controle en de belastingaangiftes.

Wij zijn verregaand geautomatiseerd, dus ook hier kunnen wij zorgen voor een goede en snelle dienstverlening. Van tevoren kunnen wij een vaste prijs met u afspreken, dan weet u waar u aan toe bent.

Voor de salarisadministratie is veel specifieke kennis vereist. Wij werken nauw samen met diverse gerenommeerde bedrijven welke gespecialiseerd zijn in salarisadministratie, contracten en personeelsadvisering.

Veel MKB ondernemingen hebben behoefte aan financiële informatie op hoog niveau om als bedrijf de juiste keuzes te kunnen maken op ieder moment. Het is erg kostbaar om hiervoor een controller, administrateur of financieel manager aan te nemen. Ook kan het voorkomen dat door ziekte en/of vertrek van medewerkers tijdelijk behoefte is aan ondersteuning. Wij kunnen u hierin ondersteunen op de door u gewenste wijze tegen van tevoren afgesproken prijzen c.q. tarieven.

Contact opnemen

Wilt u meer weten over onze diensten?

Direct bellen
0118 - 745 069
Stel uw vraag via de mail
info@aczeeland.nl
©2024 Accountantskantoor Zeeland | Privacybeleid | Website Buro Cinq